Asfalt

Asfalt is vaak grauw en eentonig, maar het kan ook anders. Gekleurd asfalt leidt het verkeer, wijst de weg, vergroot de verkeersveiligheid, markeert zones en versiert pleinen.

Asfalt

Voor rood asfalt, de meest gebruikte kleur, in combinatie met zwarte bitumen, wordt het gewenste effect bereikt met kleurkrachtige, hittebestendige ijzeroxideroodpigmenten. Kleuralternatieven naast de bekende roodtinten zijn hittebestendige pigmenten, zoals chroomoxidegroen en zinkferriet voor geelkleuring. Met het gebruik van blanke bitumen kan het kleurenspectrum uitgebreid worden tot en met witte dekkingen. Naast de genoemde pigmenten maakt blanke bitumen ook het gebruik van ijzeroxidegeel, -bruin, -blauw, en -zwart mogelijk. Bekijk de kleurkaarten en de brochure ‘Pigmenten in asfalt’.

 

Verpakkingen

Scholz kan de pigmenten leveren in de vorm en verpakkingen die voor uw bedrijf het meest ideaal is. In poedervorm in versmeltbare en wateroplosbare zakken in kleinere hoeveelheden, zodat u compleet met verpakking kunt doseren en zo verontreiniging in de fabriek vermijdt. Maar levering in poeder en compact kan ook in big bags en onze compact vormen kunnen aan bijvoorbeeld de asfaltindustrie ook worden geleverd in compressorwagens voor automatische dosering. Compact is zeer geschikt voor transport via een worm of met lucht.

Kan ik je verder helpen?

Neem contact op met Sander Mol
Scholz +31 (0) 318 – 253700Scholz info@scholz-benelux.com
© Scholz Benelux