Scholz Benelux

Scholz Benelux is een zelfstandig onderdeel van de Harold Scholz & Co Group. De Harold Scholz & Co Group levert pigmenten voor allerlei toepassingsgebieden. Met technisch advies en doseeroplossingen brengt zij al meer dan 100 jaar kleur in onze leefomgeving. Kleurmatches voor diverse toepassingen worden uitgewerkt en voorbereid door onze kleurspecialisten.

Scholz Benelux vertegenwoordigt daarbij een aantal vooraanstaande Duitse producenten en levert aan verschillende industrieën in de Benelux-landen. Vanuit ons kantoor in Hengelo worden de producten en belangen van onderstaande producenten op de markt gebracht. Sinds 2000 is Scholz Benelux de exclusieve distributeur van producent LANXESS voor anorganische ijzeroxide pigmenten in de Benelux. Scholz vertegenwoordigt niet alleen de belangen van andere producenten, maar is zelf ook producent. De Harold Scholz & Co Group produceert high-performance pigmentpasta’s, roetdispersies, slurries en roet-sproeigranulaten.

Scholz Benelux brengt kleur in de wereld.

Onze partners

Cebra Chemie.

Cebra Chemie produceert polymeer dispersies voor decorpapier, textiel, hout en leder. Met op maat gesneden polymeer dispersies is Cebra Chemie een interessante partner voor de decorpapier industrie en de hout- en textielindustrie. Met onder meer producten voor hoogglanzend effect op papier, tot impregneermiddelen voor glanzende en waterafstotende kartonproducten. Voor de non-woven producten zijn er bindmiddelen en impregneermiddelen leverbaar.

 

Bruchsaler Farben

Bruchsaler Farben produceert hoogwaardige chroomgeel- en molybdatpigmenten die midden jaren 90 met loodvrije alternatieven, de bismuth vanadaat pigmenten, uitgebreid zijn. Bruchsaler Farben biedt maatwerk voor verschillende bindmiddelen en is daarmee een aantrekkelijke producent in onder meer de verf- en lakindustrie.

 

 

Bekijk onze producten en service.

Scholz Benelux B.V. is ook te vinden op:

www.beton-info.nl.

Convez

Convez is opgericht vanuit Scholz. Doel van Convez is klanten helpen bij de verduurzaming van hun beton- en asfaltprojecten. Daarvoor levert het constructieve kunststofvezels, microvezels, basaltwapening en geopolymeer voor beton. Met deze producten kan de MKI-waarde van projecten in beton en asfalt sterk worden verbeterd. Om de producten optimaal te kunnen inzetten helpt Convez ook met de benodigde kennis.

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.
Contact opnemen Button
© Scholz Benelux